Ontvang aanbieding

DRU Maestro 75 Eco Wave

Artikel 25 van 41
€ 7.270,00 (inclusief btw)

DRU Maestro 75 Eco Wave 

Vuur zoals vuur bedoeld is

In de DRU Maestro 75 Eco Wave grijpt het vuur om de blokken heen, de vlammen hebben meer volume en reiken hoger dan bij alle andere gashaarden. Hierbij zorgen het realistische uiterlijk van de houtstammen en de goed doordachte positionering voor een nog echtere vuurbeleving. De hoge ruiten en het ontspiegelde glas zorgen tenslotte voor een perfect zicht op het ultieme vuur.

De perfecte balans tussen warmte en sfeer

Vuur zorgt voor sfeer, maar deze moet wel in balans zijn met de warmte die het afgeeft.. Om bij minder warmtebehoefte toch te kunnen blijven genieten van natuurlijke volle vlammen, heeft DRU Eco Wave ontwikkeld. Deze DRU-innovatie levert een belangrijke bijdrage aan het ‘ultieme vuur’ doordat de hoogte van de vlammen kunnen fluctueren van hoog naar laag. Natuurlijk en levendig, net als bij een echt houtvuur.

Plaats hem waar je maar wilt

Dat het ultieme vuur voor DRU meer is dan een ingekaderd vlammenspel bewijst de DRU-innovatie PowerVent ®. Het betekent de vrijheid om een haard te plaatsen op de plek die jij het mooiste vindt. Midden in de kamer, in je slaapkamer of in de keuken. Plaats de DRU Maestro 75 Eco Wave waar je maar wilt. Dankzij de DRU-innovatie PowerVent® ben je namelijk niet langer gebonden aan een plek of een bestaand rookkanaal.

inbouw maat 98.1cm br * 114cm h *43cm d

ruit maat 75br * 66h

Technische details

MerkModelBrandstofVermogen (kW)VerbrandingssysteemRendementBinnenafwerkingFrontkleurenBranderbedVuurzichtGlasruitBedieningOpmerkingenAfmetingen

DRU
Inbouw
Aardgas
Min 1,5 KW tot max 9,0 KW
Gesloten
84%
Zwart glad, Ceraglass zwart, classic steen
-
Houtset
Front
Clear View glas - standaard
Afstandsbediening met electronische ontsteking (RCH)
-
ruit maat 75br * 66h
Specificatie Omschrijving
Merk DRU
© 2010 - 2024 openhaarden voordeel is aangesloten bij qshops een veilig idee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel